4 last minute artistieke kerstcadeaus

Kerstmis komt stilletjes aan dichter in de buurt. Nog geen tijd gehad om op cadeautjesjacht te gaan, heb je geen enkel idee wat je kan geven of wil je dit jaar iemand verrassen met een origineel cadeau? Geen paniek! Wij zochten de 4 creatiefste geschenkjes voor onder de kerstboom.

 

 

 1. Belgische pareltjes

België kent een rijk aanbod aan musea. Zowel in Vlaanderen als Wallonië zijn er tal van artistieke en historische pareltjes die onze Belgische cultuur vormgeven. Met de museumpas kan je 1 jaar lang zoveel je maar wilt tot wel 125 museumbezoeken. Een ideaal cadeau voor een actieve vogel met een grote interesse in kunst en geschiedenis. De museumpas is te koop voor 50 euro bij alle deelnemende musea en online via www.museumpassmusees.be.

 

 

 2. Een artistieke boekenbon

Wil je een boek geven maar kan je niet kiezen? Dan kan je met een boekenbon nooit missen! Copyright Bookshop heeft een ruime collectie aan artistieke boeken die iedere boekenwurm zal bekoren. De boekenbonnen zijn te koop in de Copyright Art & Architecture Bookshop te Gent en Antwerpen of online via www.copyrightbookshop.be

 

 

 

 3. Voor de twijfelaars

Een kunstwerk is een persoonlijk en speciaal geschenk. Jammer genoeg zijn kan je nooit zeker zijn of een bepaald werk wel in de smaak zal vallen. Daarom is de kunstcheque van Kunst in Huis de perfecte oplossing. Gedurende 6 of 12 maanden geef je iemand de kans om een kunstwerk te huren uit de uitgebreide collectie. In de periode van het lidmaatschap kan je zonder probleem eindeloos ruilen van kunstwerk. Wees er snel bij, want de kerstactie is geldig tot 22 december!

Alle info over de ruilpunten en de voorwaarden vind je op www.kunstinhuis.be

 

 

 4. Verwen jezelf

We maken ons tijdens deze periode zo druk over de perfecte geschenken dat we onszelf vaak vergeten. Daarom is het belangrijk om eens stil te staan, een warm kopje koffie of thee te nemen en ons te nestelen in de zetel met de laatste editie van ons tijdschrift Kunstletters. Nog geen abonnement? Voor 15 euro per jaar krijg je om de drie maanden een nieuwe editie boordevol interessante interviews, inspirerende verhalen en een kijk op wat er allemaal speelt in de kunstwereld. Abonneer je snel via www.kunstwerkt.be

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT

Please reload

Kunstletters is een uitgave van Kunstwerkt.