Kunstletters zoekt kunstenaarskoppels

Vanaf 28 april toont Centre Pompidou-Metz bijzondere kunstenaarskoppels in de expo ‘Couples modernes’. Ook in Kunstletters gaan we op zoek naar kunstenaarskoppels. Vormen jij en je partner een artistiek paar? Laat het ons weten.

 

Mail een foto waarop jullie samen te zien zijn naar info@kunstletters.be 
Graag met wat info: 1. Hoe heten jullie? 2. Leeftijd? 3. Woon- of werkplaats? 4. Hoelang zijn jullie samen? 5. Welke disciplines beoefenen jullie? 6. En ééntje om aan te vullen: 'Zonder mijn kunstpartner zou mijn werk……'


(P.S. Alle kunstenaars in de foto's herkend?)

 

Couples modernes - 28 april tot 20 juni 2018

http://www.centrepompidou-metz.fr/couples-modernes

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT

Please reload

Kunstletters is een uitgave van Kunstwerkt.