Werk mee aan Kunstletters!

11/1/2018

Heb jij iets of héél veel met beeldende kunst en wil je dat delen met anderen?
Hier is een kans: werk mee aan Kunstletters.

 

Kunstletters is het tijdschrift van Kunstwerkt, de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent. We pakken in 2018 uit met een volledig nieuwe versie van het blad. Met een nieuwe inhoud, stijl en vorm willen we Kunstletters nog meer gebruiken om volop de spots te richten op straffe beeldende kunst en de gepassioneerde makers ervan.

 

Inspirerende verhalen over beeldende kunst, daar draait alles om in Kunstletters. Ervaringen van makers staan centraal. We besteden volop aandacht aan opkomend en al wat langer aanwezig talent. We vangen de passie en het plezier van beeldend creëren in tekst en beeld.

 

Heb jij een eigen kijk op wat er aan beeldende creativiteit te ontdekken valt? Een kunstenaar, trend, techniek of project zo de moeite waard dat je het graag wil of móet delen? Werk mee.

 

We zijn op zoek naar:

- IDEEËNLEVERANCIERS: er gebeurt véél: in de meest uiteenlopende beeldende technieken en materialen, in de buurt of veraf, in academies, kunstscholen of in het atelier thuis. Hou jij een blik op de radar om te melden wat zeker niet mag ontbreken in Kunstletters?

- TEKSTLEVERANCIERS: wil je je eigen idee uitwerken tot een artikel of ga je graag aan de slag met een concreet voorstel? Vlot leesbaar, niet hoogdravend, enthousiast en met zwier geschreven: dat zijn kenmerken van de stukken die we willen brengen. Denk aan: portretten van kunstenaars, reportages waarbij we binnenkijken in ateliers, info over bijzondere trends, expo’s, technieken of materialen.

- FOTOGRAFEN, ILLUSTRATOREN: lever jij, in een heel eigen stijl, beeld bij de teksten? Of geef je met je foto’s of illustraties een originele kijk op een thema in het blad?

 

Je bijdrage kan eenmalig zijn of misschien werk je op meer regelmatige basis mee aan het blad. In april 2018 verschijnt het eerste nummer van Kunstletters in nieuwe stijl.

 

Wat bieden we jou?

- een platform

- een mogelijkheid om je portfolio als tekstschrijver, fotograaf of illustrator uit te breiden

- een transport- en bijkomende onkostenvergoeding.

 

Wil je graag meewerken?

Laten we kennismaken. Mail ward@kunstwerkt.be en stel jezelf even voor.

Heb je al een idee en/of tekst/beeld dat je wat kan toelichten? Schiet.

 

Meer info:

blog: www.kunstletters.be

website: www.kunstwerkt.be

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT

Please reload

Kunstletters is een uitgave van Kunstwerkt.