Antwerp Art Weekend: Geoffrey De Beer tipt!

18/5/2017

Ooooh, waar naartoe toch tijdens deze derde editie van Antwerp Art Weekend! 

Met meer dan 60 deelnemende galeries, art spaces en musea wordt het op 19, 20 en 21 mei opnieuw een kwestie van goede keuzes maken. We vroegen Geoffrey De Beer van Base-Alpha Gallery om enkele insidertips. Hij pikte er dit voor ons uit:

 

 

Patrick van Caeckenbergh

In Zeno X pakt Patrick Van Caeckenbergh onder de titel ‘Les Loques De Chagrin’ (De Smartlappen) uit met nieuw beeldend werk. Zijn werk toont altijd een aparte en heel persoonlijke blik op de wereld.

 

The Hole of the Fox en artist run spaces

Ook de non-profit artist run spaces verdienen aandacht. Ze tonen eigen kunst of die van gelijkgezinde, jonge opkomende talenten. The Hole of the Fox, Pinkie Bowtie, Pulsar of The Mothership zijn platformen en werkplekken vol jonge kunst. Vers van de pers.

 

Lieven Segers

In onze eigen Base-Alpha Gallery toont Lieven Segers stuntelige, sculptuurachtige figuren. Het resultaat van zijn oproep aan mensen om hun nachtelijke geïntoxiceerde gedachten via sms te delen. Nu, 300 berichten later tovert Lieven ze om tot bizarre figuren of eerder meubels die afwijkend humoristisch aandoen.

 

De nacht van de beeldende kunst

DE Studio is de centrale hub van het kunstweekend. Je kan er o.a. posters van vijftien jonge kunstenaars uit de Antwerpse kunstscene ontdekken: ze ontwierpen elk een poster als 'artist page'. Maar vooral: op zaterdagavond moet iedereen natuurlijk naar het feest komen!

 

ALLE INFO EN LINKS: www.antwerpart.be/weekend/#weekend

 

 

Met dank aan Geoffrey Debeer.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT

Please reload

Kunstletters is een uitgave van Kunstwerkt.